top of page

SOME-WORKSHOP

Trenger din bedrift et løft på sosiale medier? Vi inviterer til SoMe-workshop for å motivere og inspirere dere og deres ansatte. Sammen ser vi nærmere på målsettinger, kanalstrategier, innhold, og nye muligheter for bedriftens synlighet på sosiale medier. 

Hvordan foregår SoMe-Workshop?

SoMe-Workshop er en fantastisk måte for deg og din bedrift å få opplæring og veiledning til hvordan dere kan forbedre deres tilstedeværelse på sosiale medier. Vi inviterer til SoMe-Workshop som foregår over enten  en hel eller en halv dag.

Hvorfor arrangere en SoMe-Workshop?

En SoMe-Workshop vil bidra til å øke kunnskap og forståelse. Deltakerne vil lære om ulike sosiale medieplattformer, hvordan de fungerer, og hvordan dere effektivt kan bruke dem for å nå deres mål. Samtidig vil en SoMe-Workshop hjelpe deltakerne med å utvikle en klar og effektiv strategi for sosiale medier som er i tråd med bedriftens forretningsmål.

En SoMe-Workshop gir dere mulighet til å motta tilbakemeldinger og råd underveis, samt at vi sørger for at dere er oppdatert på siste trendene og beste praksis.

Vi er opptatt av praktisk læring, slik at dere som deltakerne kan bruke det dere har lært i praksis og se umiddelbare resultater.

SoMe-Workshop
bottom of page