Your address will show here +12 34 56 78
SOME-COACHING/WORKSHOP

Synes du sosiale medier kan være tidkrevende og frustrerende? 

SoMe-coaching/workshop passer perfekt til deg som ønsker veiledning og gode tips på sosiale medier. Sammen ser vi nærmere på målsettinger, kanalstrategier, innhold, og nye muligheter for bedriftens synlighet på sosiale medier. 

Hvorfor SoMe-coatching?


Sosiale medier tar tid og det kan være vanskelig å vite hvordan kan lykkes. Det kan derfor være godt å få hjelp og veiledning fra noen som kan sosiale medier. Sammen, ser vi nærmere på målsettinger, innhold og nye muligheter

Hvordan fungerer SoMe-coaching?


Vi hjelper deg med å utvikle en klar plan for dine sosiale medier og kan gi deg kontinuerlig støtte og tilbakemelding for å sikre at du hele tiden er på rett spor. Sammen, hjelper vi deg å legge effektive strategier, skape engasjerende innhold, og bygge opp din merkevare. Enten du er en liten bedriftseier eller bare ønsker å forbedre din personlige merkevare, kan vi gi deg verdifull innsikt i hvordan du kan lykkes på sosiale medier.

Hvordan foregår SoMe-workshop?


SoMe-Workshop er en fantastisk måte for deg og din bedrift å få opplæring og veiledning til hvordan dere kan forbedre deres tilstedeværelse på sosiale medier. Vi inviterer til SoMe-Workshop som foregår over enten en hel eller en halv dag.

Hvorfor arrangere en SoMe-workshop?


En SoMe-Workshop vil bidra til å øke kunnskap og forståelse. Deltakerne vil lære om ulike sosiale medieplattformer, hvordan de fungerer, og hvordan dere effektivt kan bruke dem for å nå deres mål. Samtidig vil en SoMe-Workshop hjelpe deltakerne med å utvikle en klar og effektiv strategi for sosiale medier som er i tråd med bedriftens forretningsmål. En SoMe-Workshop gir dere mulighet til å motta tilbakemeldinger og råd underveis, samt at vi sørger for at dere er oppdatert på siste trendene og beste praksis. Vi er opptatt av praktisk læring, slik at dere som deltakerne kan bruke det dere har lært i praksis og se umiddelbare resultater.

  • Text Hover