Your address will show here +12 34 56 78
KRÆMMEN

Kræm AS er et digitalt SoMe-byrå med base i Bodø og Bergen, og ble stiftet av Pernille Pettersen og Oda Svendgård. Vi hjelper alle bedrifter uavhengig av hvor dere hører til. 

Som et resultat av økt bruk av sosiale medier, ser vi viktigheten for bedrifter å bli online og tiltrekke nye potensielle kunder gjennom digital markedsføring. Bedrifter trenger kunnskapsrike, kompetente og resultatorienterte SoMe-byråer som effektivt kan optimalisere deres kanaler og øke deres engasjement på sosiale medier.
 
Formålet med våre tjenester er å utvikle effektive kanalstrategier, innholdsplaner og å optimalisere deres kanaler for å hjelpe din bedrift å nå deres mål, øke deres engasjement og synlighet.  Med vår erfaring og kunnskap ønsker vi å endre bedrifters kunnskap om hvorfor digital markedsføring på sosiale medier er viktig og lønnsomt.
Pernille Nicoline Pettersen
Jeg sikrer din bedrifts tilstedeværelse på SoMe ved hjelp av min ekspertise og lidenskap. Å være på SoMe gir mine kunder konkurransefordeler.
Daglig leder og digital markedsfører
pernille@kraem.no | +47 907 63 471 
Oda Svendgård
Jeg har en unik sans for å identifisere muligheter og strategier som gir våre kunder en konkurransefordel.
Markedsjef og digital markedsfører
oda@kraem.no | +47 986 89 950
Victoria Selsbakk
Jeg hjelper deg med å bygge en solid strategi som løfter din kanaler til nye høyder! Jeg elsker innholdsproduksjon og å visualisere merkevarer ved hjelp av tekst og bilde.
Digital markedsfører og SoMe-rådgiver
victoria@kraem.no | +47 975 28 659
Anastasiia Parashchuk
Jeg gjør deg synlig og søkbar på Google gjennom Google Ads, i tillegg jobber jeg mye med grafisk design og kan hjelpe din bedrift å visualisere merkevaren grafisk!
Grafisk designer og Google-ekspert
anastasiia@kraem.no | +47 941 33 668
  • Text Hover
Kræm AS, Jakhellngården, Sjøgata 15, 8006 Bodø

Personværnserklæring  |  Org. nr 929 244 095  |  hei@kraem.no