Your address will show here +12 34 56 78
DRIFT AV SOSIALE MEDIER

Bruker du mye tid og frustrasjon på å finne ut hva du skal publisere på sosiale medier og hvilke kanaler du bør være synlig på? 

Synes du det er krevende å produsere innhold som er tilpasset målgruppen din? 
Bruk tiden din på de arbeidsoppgavene du egentlig skal gjøre. 
Vi legger strategi, planlegger og produserer innhold, og tar oss av alt av publisering.

Innsikt og analyse


Et tydelig mål, en god strategi og godt innhold hjelper lite hvis man ikke vet hva som fungerer og ikke. Vi hjelper deg å analysere all data knyttet til kanalene dine for å se på effekten av strategien. På denne måten vet vi akkurat hva som treffer målgruppen din og hva slags justeringer vi må gjøre på strategi og innholdsplan.

Innholdsproduksjon


Føler du at du ikke har nok tid, mangler ideer eller ikke forstår helt hvem målgruppen din er? Godt innhold er nøkkelen til å fange leserens oppmerksomhet. Vi sørger for å produsere innhold som engasjerer og som er relevant for målgruppen din.

Kanalstrategi og innholdsplan


En solid strategi er selve grunnmuren for at du skal kunne nå målene du har satt deg. Vi skreddersyr strategier for alle dine kanaler. Én av de største fallgruvene er å legge en felles strategi for alle kanaler. Hos oss får du kanalstrategier tilpasset målgruppe, målsetting og kundereise. Innholdsplanen skal definere hva målet med innholdet er, hvem som er ansvarlig for å lage det og når innholdet skal publiseres. Vi legger en solid innholdsplan som er tilpasset kanalstrategien, målsettingen og målgruppen din.

Opprette og optimalisere profiser


Det ikke hensiktsmessig for en bedrift å være synlig i alle kanaler. Sammen, vurderer vi hvilke kanaler som er relevant for deg og hjelper deg å opprette profiler på disse kanalene. Men husk - En godt gjennomført profil er helt essensielt for å bli synlig i sosiale medier. Vi hjelper deg å optimalisere profilen din og gir profilen din et visuelt løft slik at din profil blir mer synlig og søkbart.

  • Text Hover